Sæsonen skydes i gang med en fest!

Mandag, 31 juli 2017 ABForever

ol

Sidst vi var i 2. division var det (for det meste) en fest. Vi vil gerne fortsætte stilen, og laver derfor flere forskellige happenings i løbet af efteråret.

Skuffelsen over nedrykningen har forhåbentlig lagt sig oven på en lang sommerferie. Det har den i hvert fald hos os i bestyrelsen, og vi er klar til en ny sæson og nye drømme. 

Vi ved fra spillere, trænere og resten af klubben, at opbakningen på udebaner og i vores egen uglerede betyder en masse, så vi håber at I allesammen er klar til at give den en ordentlig skalle i den kommende sæson - forhåbentlig bliver det også lidt sjovere med nogle sejre på banen. Vi skal i hvert fald møde en lang række traditions- og nabo-klubber, så der bliver med garanti gang i tilskuerne både i hjemme- og ude-afsnittene. Og vi har naturligvis masser af planer til tifos efteråret igennem!

I bestyrelsen har vi også et håb om, at tilskuerne kommer lidt før til kampene, så vi er helt klar på Sektion E til når drengene løber på banen. Kombineret med at vi gerne vil give noget tilbage til medlemmerne, har ført til et nyt koncept.

Derfor lancerer vi - til udvalgte hjemmekampe i efteråret - at der venter en gratis øl eller sodavand til de første 50 medlemmer i vores AB Forever-bar under Sektion E på Gammel Tribune. Tilbuddet gælder fra stadiondørene åbner indtil 15 minutter før kampstart. Du skal blot vise dit medlemskort i baren. Tilbuddet gælder kun i AB Forever-baren under Sektion E!

Og hvorfor ikke starte sæsonen med stil? Derfor er første kamp hvor tilbuddet gælder AB - Hvidovre, lørdag d. 5. august, altså sæsonens første kamp. Tilbuddet gælder her fra 14:00 - 14:45. 

Ses vi til den første kamp?