top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

AB-fans samles igen på Ny Tribune

Da AB fik nyt ejerskab i vinteren 2022-23 var det første de spurgte fanklubben om, om vi fortsat ville stå på Ny Tribune eller om vi ville tilbage til Sektion E på Gammel Tribune, hvor vi har stået i mange år. Vi svarede uden tøven, at vi gerne ville tilbage til Sektion E - et sted, der betyder meget for mange.


Efter en halvsæson på Gammel Tribune har vi nu i samråd med klubben og AB-fans evalueret, og den overordnede konklusion er, at vi det næste stykke tid flytter tilbage til Ny Tribunes afsnit J(ved Café 1889). Der har været mange overvejelser, og de vigtigste tæller bl.a.;

- Mulighed for at trække flere fans over til den stemningsskabende sektion. Sidst vi stod på Ny Tribune erfarede vi, at det var nemmere at tiltrække flere fans til vores afsnit. Det gav overall bedre stemning og en lettere vej til at få en snak med fans, der gerne ville bidrage.

- Tilskuerantallet til kampene i forårssæsonen var ikke overvældende. I takt med at klubbens ambitioner om at få flere tilskuere, vil vi gerne kunne præge dem i en retning, hvor de står med os fans. Det er markant nemmere når vi er samlet på én tribune. Når tilskuerantallet begynder at stige støt, er det planen at flytte tilbage til Sektion E.


- Ved at flytte tilbage til Ny Tribune kan klubben koncentrere sig om at servicere tilskuerne fra 1-2 udsalgssteder. Det er forhåbningen at boderne udvikles i en positiv retning både på mad- og drikke, som også kommer os til gode.


Det er vigtigt for os at understrege, at det ikke er en permanent flytning. Klubben har været meget åbne i processen, og vi kommer løbende til at vurdere hvornår det er tid til at rykke tilbage til Sektion E igen.


Vi håber, at alle vil tage godt i mod flytningen, som sker for at vi som fanklub, fans generelt og klub kan udvikle os sammen.


Flytningen sker fra første hjemmekamp i sæsonen d. 12. august.


Til kampen mod HIK fredag 18. august kl. 19 holder vi en lille "flyttefest" - mere information i ugen op til kampen.

113 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Formanden tager orlov

Grundet travlhed i det private har vores formand Kasper valgt at tage orlov fra posten det næste stykke tid. “Jeg er kommet til den erkendelse, at jeg har gang i for mange projekter pt. til at give AB

Medlemskort 2024

Året er skiftet og det er tid til et nyt medlemskort for vores mange medlemmer. Det fysiske medlemskort giver dig adgang til de mange fordele, du har som medlem af AB Forever. Tidligere har vi printet

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Comments


bottom of page