top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

AB Forever fylder 25 år - Det skal fejres!

Hold tungen lige i munden, for vi har mange nyheder:

  1. Jubilæumsfejring

  2. Tilbud på medlemsskab

  3. Konkurrence


For knapt en måned siden - den 17. august - havde vi jubilæum. Det er hele 25 år siden vores forening blev stiftet, og vi synes selv, at vi er still going strong.

De 25 år skal fejres med vores medlemmer, for uden dem, var der ingen forening.

Vi har haft mange overvejelser om, hvordan vi skulle fejre jubilæet. Desværre tillader den nuværende COVID19-situation ikke mange af de festligheder, vi havde i støbeskeen, så vi må nøjes med en mindre fejring.

Til den kommende hjemmekamp søndag 27/10 kl. 13 mod HIK, kan du komme forbi vores bod og hente en kupon til en øl eller vand i en af boderne, hvis du viser os dit medlemskort. Har du endnu ikke hentet dit kort, kan du gøre det samme sted. Kuponen skal indløses til denne kamp.


Næste del-nyhed handler om medlemsskab - rettere sagt dem, som endnu ikke er medlem. I det næste stykke tid kan du nemlig melde dig ind i fanklubben til halv pris - 80 kr. Medlemsskabet gælder resten af kalenderåret 2020. Hvis du melder dig ind inden lørdag kl. 18, har vi et medlemskort klar til dig på stadion dagen efter. Og så er du selvfølgelig velkommen til at komme forbi og hente en drikkekupon ligesom du kan nyde godt af de andre fordele som AB Forever-medlem. Du kan læse mere om fordele og melde dig ind her: https://www.abforever.dk/bliv-medlem

Sidste del af denne nyhed er en konkurrence. Som en del af jubilæumsfejringen har vi fået fat i Sylvester Seeger-Hansen og Frederik Christensens hjemmebanetrøjer fra sidste år, som vi gerne vil glæde to medlemmer med. I starten af næste uge lægger vi derfor en konkurrence på Facebook, hvor medlemmer af AB Forever har mulighed for at vinde de signerede trøjer. Hold øje med vores Facebookside og Instragramprofil i den kommende tid.


126 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page