Søg
  • AB Forever

Festlig bustur til FREM-AB 22/10

Opdateret: 18. okt.

Det er længe siden fanklubben har arrangeret bustur til en udekamp, men nu sker det!

Der er dog ikke tale om en 'almindelig' bustur, men en langt mere festlig en. Og vi skal ikke langt - faktisk til en af vores tætteste udebaneopgør.


AB Forever arrangerer nemlig en partybus, altså en bus med meget høj musik og festlig stemning.

Busturen tager to timer, og den skarpe akademiker vil hurtigt opdage, at bussen således ikke ligefrem kommer til at køre den hurtigste vej til Valby. Det er således hyggen, samværet og turen der er i højsædet.


Turen koster 150 kr. uanset om du er medlem eller ej, og for den pris får du partybus-tur til Valby og fri bar i øl og cider. Vi skal nok også sørge for lidt sodavand og vand.


Bussen kører fra Gladsaxe Stadion kl. 11 - kampstart i Valby er kl. 14.

Husk at være der til tiden, for bussen kører kl. 11 præcist.


Bemærk venligst følgende: - Bussen kører kun til Valby. Du skal således selv finde hjem efter kampen. - Billet til kampen er ikke inkluderet i prisen.

- Den frie bar i bussen gør, at du skal være minimum 18 år for at deltage.


Hvis du vil sikre dig en plads i bussen, så send en mail til formand@abforever.dk. Når du sender mailen får du betalingsinformation retur, hvorefter du skal betale hurtigst muligt.

Der er begrænset antal pladser i bussen, så meld dig til hurtigst muligt.

321 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamlingen afholdes i år 27. januar 2022 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes digitalt via programmet Microsoft Teams grundet coronasituationen. Du deltager ved at melde din deltagelse til fo