top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Generalforsamling 2021 er fastlagt

Opdateret: 22. feb. 2021

Efter en lille forsinkelse grundet coronarestriktioner, har vi nu fastlagt årets ordinære generalforsamling i AB Forever.


Generalforsamlingen afholdes i år 11. marts 2021 kl. 19.


Generalforsamlingen bliver som så meget andet i denne tid anderledes end det plejer, for mødet bliver i år digitalt. Når vi nærmer os 11. marts, melder vi mere ud om hvordan du deltager i mødet, som bliver via programmet Microsoft Teams. Ligesom de andre år, skal du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen.


Dagsordenen er indtil videre følgende:

1. Valg af dirigent

2. Årsberetning

3. Regnskab

4. Indkomne forslag

5. Valg af bestyrelse

6. Eventuelt


Ændringer i dagsordenen kan ske indtil 8 dage før mødets afholdelse.


Følgende bestyrelsesmedlemmer er på valg:


Christian Drewer (ønsker genvalg)

Malene Baureis Hansen (ønsker genvalg)

Mia Hansen (ønsker ikke genvalg)

Tobias Wonding (ønsker genvalg)

Lars Panduro (ønsker genvalg)


Vi gør opmærksom på at generalforsamlingen er lovlig indkaldt ifølge vores vedtægter (find dem her). Forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen finder sted. De indkomne forslag kan rekvireres fra fanklubben 8 dage før generalforsamlingen.

100 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page