top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Generalforsamlingen er udsat

Først og fremmest skal der lyde et godt nytår fra os i bestyrelsen i AB Forever.


Årsafslutning er altid lig med indkaldelse til ordinær generalforsamling i fanklubben, men denne gang bliver det anderledes.


Vi vil nemlig meget gerne mødes fysisk med vores dejlige medlemmer, og det lader sig ikke rigtig gøre i øjeblikket, og ej heller når generalforsamlingen skulle have været afholdt 28/1 2021.

Vi har derfor valgt at udskyde generalforsamlingen 2021 til et senere tidspunkt i håb om, at der lettes på restriktionerne for at kunne mødes.


Det er vores klare mål at afholde generalforsamlingen inden forårssæsonens start i uge 10. Hvis det til den tid stadig ikke er muligt at mødes fysisk, vil generalforsamlingen blive afholdt online. Uanset hvornår vi afholder generalforsamlingen vil den blive indkaldt lovligt med fire ugers varsel.


Godt nytår - vi glæder os til en masse fodbold i 2021.

41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page