top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Gratis Bustur til Næstved. Ja, gratis!

Husker du sidste forår/sommer, hvor coronakrisen lukkede samfundet og idræt ned? Dengang hvor der pludselig ikke måtte spilles kampe i bl.a. 2. division og hvor klubberne så ind i en uvis fremtid?

Dengang lavede AB Forever et støtteprojekt for at hjælpe vores elskede klub. Det gik over al forventning og vi fik samlet 40.000 kr. ind fra AB-fans i hele landet.

I slutspurten af indsamlingen lovede vi at give en gratis bustur hvis vi nåede de 40.000 kr., som vi jo gjorde. Og vi holder skam hvad vi lover.


Derfor byder vi på bustur når AB møder Næstved d. 5. september kl. 13.

Der er afgang fra parkeringspladsen ved Gladsaxe Stadion kl. 11:00 og vi regner med at være tilbage i Gladsaxe kl. 17.


Vi sælger øl og vand i bussen til en fornuftig pris, og derfor er det ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.


Tilmelding sker via mail til formand@abforever.dk. Da turen er gratis, forventer vi mange deltagere. Har du meldt dig til, men har alligevel ikke mulighed for at deltage, må du meget gerne kontakte os, så en anden fan kan få din plads i bussen.

Billet til stadion skal du selv købe.


Vi glæder os til en hyggelig dag.


301 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page