top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Julefrokost inden sidste kamp

Opdateret: 17. nov. 2021

Efterårssæsonen lakker mod enden, vejret er blevet koldere og vi ser frem mod flere måneder uden AB-kampe på Gladsaxe Stadion.

Heldigvis er der en enkelt kamp tilbage, nemlig opgøret mod Aarhus Fremad søndag d. 21/11 kl. 13. Inden kampen arrangerer AB Forever julefrokost på stadion, så vi kan sige tak for året og ønske hinanden god ferie.


Vi har bestilt lækker julemad, som du kan sætte tænderne i når arrangementet starter kl. 11. Prisen er 60 kr. for medlemmer af fanklubben og 80 kr. for ikke-medlemmer. Børn betaler halv pris. Prisen dækker frokost og en øl/vand i baren.


Vi mødes ved den normale indgang 4 på Ny Tribune kl. 11. Husk også billet til kampen.

Divisionsforeningens retningslinjer til klubberne er, at indendørs arrangementer til fodboldkampe kræver coronapas. Den praksis følger vi, så husk derfor dit coronapas.


Tilmelding sker på mail til formand@abforever.dk. Betaling skal ske ved tilmelding til MobilePay "box24413".

Tilmeldingsfrist er forlænget til torsdag d. 17/11 kl. 21.

129 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page