top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Mad & kærlighed

Anden hjemmekamp i forårssæsonen står for døren.

Efter en flot præstation og en 3-0 sejr i søndagens kamp mod Ringkøbing, fortjener drengene en ordentlig omgang kærlighed.


Og lige netop kærlighed er nøgleordet for AB Forevers næste arrangement. Søndag d. 12. marts møder vi Vanløse IF på hjemmebane og da det samtidig er Mors Dag, har AB Forever sørget for en god omgang brændende kærlighed i Loungen på Ny Tribune inden kampen.

En lækker portion kærlighed koster dig kun 50 kr. inklusiv én genstand (øl eller sodavand) hvis du er medlem af fanklubben mens du skal af med 75 kr. hvis du ikke er.Tilmelding og betaling skal ske inden torsdag d. 9/5 kl. 22 til formand@abforever.dk eller via en besked til os på Facebook. Arrangementet løber fra kl. 13-14. Kampstart er kl. 15.

Vi håber, vi ses til mad, drikke, en dejlig fodboldkamp, en masse kærlighed og en sejr til de grønne!

114 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page