top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Mikkel og Sylvester løb med pokalerne

I slutningen af den forgangne sæson kårede ABfans årets fan- og spiller.

Årets ABfan 2019-20 blev Mikkel Vallentin.

Vi har modtaget mange fine begrundelser for valget af Mikkel, og har forsøgt at lave et sammenskriv herunder:

Mikkel Vallentin har i den forgangne sæson i høj grad gjort sig fortjent til titlen. Han misser sjældent en kamp når de grønne spiller om point, og har ligeledes været en inkluderende person omkring fangruppen. Mikkel er altid klar på en snak før, under og efter kampene, og skaber en festlig stemning på tribunen og i baren efter kampene.

Mikkel var desuden en af initiativtagerne til den virtuelle støttekamp mellem AB og Aarhus Fremad i starten af coronaperioden, som samlede tiltrængte penge ind til klubben.

Mikkel var også en af arrangørerne til to meget succesfulde togture til udebanekampe i Aarhus i efteråret 2019, hvor der blev skabt en festlig grøn stemning hele vejen til Aarhus og til kampene derovre.

Tillykke med titlen, Mikkel. Den er fortjent!Årets spiller 2019-20 er Sylvester Seeger-Hansen. Sylvester er en populær herre blandt fansene, og har indtil flere kælenavne. Sylvester går nemlig også under navnene Sylle, Trylle-Sylle og Sylinho.

Sylles betydning for holdet er blevet større og større siden han kom til klubben i 2016. Sylle har båret anførerbindet ved flere lejligheder og er altid garant for en solid præstation. Sylle blev klubbens topscorer sidste år, hvor det blev til hele 11 mål. Det var også nok til en 5. plads på ligaens topscorerliste.

Stort tillykke til Sylle!

95 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page