top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Mikkel og Sylvester løb med pokalerne

I slutningen af den forgangne sæson kårede ABfans årets fan- og spiller.

Årets ABfan 2019-20 blev Mikkel Vallentin.

Vi har modtaget mange fine begrundelser for valget af Mikkel, og har forsøgt at lave et sammenskriv herunder:

Mikkel Vallentin har i den forgangne sæson i høj grad gjort sig fortjent til titlen. Han misser sjældent en kamp når de grønne spiller om point, og har ligeledes været en inkluderende person omkring fangruppen. Mikkel er altid klar på en snak før, under og efter kampene, og skaber en festlig stemning på tribunen og i baren efter kampene.

Mikkel var desuden en af initiativtagerne til den virtuelle støttekamp mellem AB og Aarhus Fremad i starten af coronaperioden, som samlede tiltrængte penge ind til klubben.

Mikkel var også en af arrangørerne til to meget succesfulde togture til udebanekampe i Aarhus i efteråret 2019, hvor der blev skabt en festlig grøn stemning hele vejen til Aarhus og til kampene derovre.

Tillykke med titlen, Mikkel. Den er fortjent!Årets spiller 2019-20 er Sylvester Seeger-Hansen. Sylvester er en populær herre blandt fansene, og har indtil flere kælenavne. Sylvester går nemlig også under navnene Sylle, Trylle-Sylle og Sylinho.

Sylles betydning for holdet er blevet større og større siden han kom til klubben i 2016. Sylle har båret anførerbindet ved flere lejligheder og er altid garant for en solid præstation. Sylle blev klubbens topscorer sidste år, hvor det blev til hele 11 mål. Det var også nok til en 5. plads på ligaens topscorerliste.

Stort tillykke til Sylle!

97 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Vælg årets fan og spiller

Sæsonen lakker mod enden, og det er traditionen tro tid til at kåre sæsonens fan- og spiller. Din stemme er afgørende for hvem der løber med priserne, for afstemningen er 100% bestemt af fansene. Vedk

Formanden tager orlov

Grundet travlhed i det private har vores formand Kasper valgt at tage orlov fra posten det næste stykke tid. “Jeg er kommet til den erkendelse, at jeg har gang i for mange projekter pt. til at give AB

Medlemskort 2024

Året er skiftet og det er tid til et nyt medlemskort for vores mange medlemmer. Det fysiske medlemskort giver dig adgang til de mange fordele, du har som medlem af AB Forever. Tidligere har vi printet

Comments


bottom of page