top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Mosederby med hyggelig optakt

Lørdag d. 15/6 møder vi Brønshøj på udebane i det kendte mosederby, som i år ligger i turneringens sidste runde, og traditionen tro betyder det fælles gå-tur gennem vores mose.


Turen starter fra vores eget flotte Gladsaxe Stadion, hvor vi fra kl. 12 byder på en grillpølse og en fadøl inden kursen går mod Tingbjerg Idrætspark omkring kl. 13.


Vi håber at se så mange grønne fans som muligt, så vi både kan give drengene den sidste opbakning i sæsonen men også sige god sommerferie til hinanden.


Come on AB!


128 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page