top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Nyt år er lig nyt medlemskort - se vigtig info her!

Den første kamp efter en lang vinterpause er et sikkert forårstegn. Kalenderen har stiftet til 2020, og det er derfor tid til et nyt medlemskort for vores mange medlemmer.

Normalt står vi klar med de nye medlemskort til afhentning i de første tre hjemmekampe i forårsturneringen, men beklageligvis har vi været ramt af tekniske udfordringer, og har ikke de nye medlemskort klar til første kamp mod FC Sydvest d. 8/3.

Du skal dog ikke snydes for de mange fordele som vores medlemskort giver, så til kampen vil du kunne hente et midlertidigt kort til brug kun i denne kamp. Kortet kan afhentes i vores bod på Gammel Tribune inden kampstart.

Vi forventer at være klar med de nye kort til afhentning i den efterfølgende hjemmekamp mod Aarhus Fremad d. 21/3 kl. 12.

Vi beklager ulejligheden!


88 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page