top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Sådan deltager du i generalforsamlingen torsdag 11. marts

AB Forevers ordinære generalforsamling nærmer sig med hastige skridt, men i år bliver generalforsamlingen ikke helt normal. På grund af forsamlingsforbuddet rykker vi nemlig mødet online, hvor Microsoft Teams lægger platform til.

Måske kender du programmet fra din skole eller arbejde, men selv hvis du ikke kender det, er det ganske simpelt at deltage.


Send os en mail på formand@abforever.dk med dit navn og medlemsnummer, så sender vi et link til onlinemødet i dagene op til generalforsamlingen torsdag 11. marts kl. 19. Grunden til denne procedure er, at man skal være medlem af AB Forever for at kunne deltage på generalforsamlinger.


Når klokken nærmer sig 19 på torsdag, klikker du på linket, og du får nu mulighed for at deltage enten direkte i din browser eller i programmet, hvis det er installeret på din computer. Du behøver altså ikke at downloade et program for at kunne deltage.


I starten af mødet vil vi gennemgå hvordan man kan komme til orde og hvordan eventuelle afstemninger vil foregå.


Dagsordenen er indtil videre følgende:

1. Valg af dirigent

2. Årsberetning

3. Regnskab

4. Indkomne forslag

5. Valg af bestyrelse

6. Eventuelt


Ændringer i dagsordenen kan ske indtil 8 dage før mødets afholdelse.


Følgende bestyrelsesmedlemmer er på valg:

Christian Drewer (ønsker genvalg)

Malene Baureis Hansen (ønsker genvalg)

Mia Hansen (ønsker ikke genvalg)

Tobias Wonding (ønsker genvalg)

Lars Panduro (ønsker genvalg)


Vi glæder os til at se dig virtuelt på torsdag d. 11. marts kl. 19.

54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page