top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!


AB Forever arrangerer nemlig fanbus til lørdagskampen mod Middelfart.

Er du medlem i fanklubben koster bussen 200 kr., mens ikke-medlemmer skal give 275 kr.


Bussen kører kl. 11 fra Gladsaxe Stadions parkeringsplads, og hvis du skal sikre dig en plads, tilmelder du dig på følgende måde:

- Send en mail til formand@abforever.dk. Er du medlem så husk at oplyse dit medlemsnummer.

- Overfør til vores MobilePay-box "box24413"


En del af budgettet ved vores busture er salg af øl og vand i bussen, så husk at du ikke må medbringe drikkevarer(mad er ok). Vi sælger drikkelse til 10 kr. stykket.


Der er begrænset antal pladser i bussen(20), så tilmeld dig hurtigst muligt og senest 16/9. Bussen kører ved minimum 15 tilmeldte.

98 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page