top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Udmelding fra AB Forever vedr. nyt ejerskab i AB A/S

Det er næppe gået nogens næse forbi, at AB A/S blev overtaget af en udenlandsk investorgruppe kaldet Five Castles Football Group LLC (FCFG).


Som udgangspunkt ville AB Forever foretrække et dansk, lokalt ejerskab, men vi er realister, og vi ved, at kapital er en større og større del af at kunne eksistere i moderne fodbold.

Det er ingen hemmelighed at AB A/S i mange år har været udfordret økonomisk, med besparelser på organisation og spillertrup til følge. Set i lyset af, at nu tidligere hovedaktionær Torben Oldenborg tidligere ved flere lejligheder offentligt har udtrykt behov for ny kapital i klubben, er vi ikke overraskede over den nye situationen.


Vi hæfter os ved at Five Castles Football Group LLC (FCFG) i medierne efter offentliggørelsen af salget har udtrykt stor respekt for klubben, dens historie, traditioner og værdier. De har også nævnt, at de ikke har købt AB for hurtig gevinst, men har tænkt sig at være ejere i mange år. Ligeledes har de givet udtryk for, at de ikke har i sinde at eje andre klubber end AB.

Vi har haft mulighed for at tale med ny CEO Erik Stover, som velvilligt har svaret på alle vores spørgsmål og bekymringer.


Sporene fra udenlandske ejere i danske fodboldklubber er grimme, men vi er positivt indstillede over for det nye ejerskab. De har sagt mange fornuftige ting indtil nu, og de skal have lov til at modbevise sig selv før vi ændrer holdning. Vores støtte til klubben og spillerne fortsætter derfor på samme høje, lidenskabelige niveau som hidtil.


Vi mener, at en klub er kendetegnet ved de ansatte, fans, frivillige og andre interessenter i klubbens nærhed. Det ændres ikke øjeblikkeligt med en ny ejerkreds. Derfor vil vi fortsætte samarbejdet med AB A/S og sørge for, at klubbens identitet lever længe endnu.

Vi ser frem til det nye ejerskabs investeringer og forhåbentlig udvikling, så vi kan vokse tilbage til noget af den storhed, der tidligere har omgivet AB.

Slutteligt håber vi at det nye ejerskab er åbne for samarbejde - både med os som officiel fanklub, men også med andre organiserede fans af AB.


Søborg, 30/11-2022

Bestyrelsen i AB Forever

962 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

Vælg årets fan og spiller

Sæsonen lakker mod enden, og det er traditionen tro tid til at kåre sæsonens fan- og spiller. Din stemme er afgørende for hvem der løber med priserne, for afstemningen er 100% bestemt af fansene. Vedk

Formanden tager orlov

Grundet travlhed i det private har vores formand Kasper valgt at tage orlov fra posten det næste stykke tid. “Jeg er kommet til den erkendelse, at jeg har gang i for mange projekter pt. til at give AB

Medlemskort 2024

Året er skiftet og det er tid til et nyt medlemskort for vores mange medlemmer. Det fysiske medlemskort giver dig adgang til de mange fordele, du har som medlem af AB Forever. Tidligere har vi printet

1 Comment


anska60
Nov 30, 2022

Fin udmelding fra AB-forever.Der skulle vel stå 30/11 og ikke 30/1??😀Hilsen mormor.

Like
bottom of page