top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Vær med til at finde årets spiller og fan

Sæsonen lakker mod enden, og det er traditionen tro tid til at kåre sæsonens fan- og spiller.Din stemme er afgørende for hvem der løber med priserne, for afstemningen er 100% bestemt af fansene.Sæsonen har budt på mange højdepunkter, hvor holdet flot sikrede sig en flot 5. plads i en meget stærk række.


Vedkommende der vinder "Årets fan 2023" får en flot pokal OG et sæsonkort til næste sæson.


Vi skal også have fundet årets spiller for sæsonen 22/23. Også her skal du sende navnet på din kandidat med en beskrivelse af hvorfor det skal være netop ham. Kriterierne for årets spiller bestemmer du helt selv. Det kan være topscoreren, den bedste fighter eller ham der har udviklet sig mest i løbet af sæsonen.


Send dine stemmer i en mail til formand@abforever.dk senest fredag 10/6 kl. 21.


For at vinde titlen som "Årets fan 2023" skal man være medlem af AB Forever. Kun medlemmer af AB Forever kan stemme på årets fan.


Både medlemmer og ikke-medlemmer kan stemme på årets spiller.

197 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page