top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Vær med til at kåre sæsonens fan og spiller

Opdateret: 30. jun. 2020

Sæsonen lakker mod enden, og det er traditionen tro tid til at kåre sæsonens AB-fan og årets spiller.

Din stemme er afgørende for hvem der løber med priserne, for afstemningen er 100% bestemt af fansene.


Har din kammerat været til næsten alle kampene, eller tog din søster den lange tur til Jammerbugt sidste efterår? Send os din stemme inklusiv en kort beskrivelse af hvorfor valget er faldet på netop din kandidat. Vedkommende der vinder "Årets fan 2020" får en flot pokal OG et sæsonkort til næste sæson.


Vi skal også have fundet årets spiller for sæsonen 19/20. Også her skal du sende navnet på din kandidat med en beskrivelse af hvorfor det skal være netop ham. Kriterierne for årets spiller bestemmer du helt selv. Det kan være topscoreren, den bedste fighter eller ham der har udviklet sig mest i løbet af sæsonen.


Send dine stemmer i en mail til formand@abforever.dk senest torsdag 2/7 kl. 21.

Blandt alle der sender sin stemme på BÅDE årets fan og årets spiller, trækker vi lod om en matchworn, signeret spilletrøje fra Jonas Troest.


For at vinde titlen som "Årets fan 2020" skal man være medlem af AB Forever. Kun medlemmer af AB Forever kan stemme på årets fan.

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan stemme på årets spiller.


139 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page