top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Vær med til at støtte klubben sammen med AB Forever

AB Forever går nu ind i kampen mod Corona for at hjælpe vores allesammens klub.

Derfor vil vi i de kommende dage og uger løbende udlodde forskellige AB-relaterede præmier, hvor alle indsamlede kroner går ubeskåret til AB.


Vi har lavet en side her på websitet, som kan findes under den grønne bjælke øverst i menulinjen.


SÅDAN DELTAGER (OG STØTTER) DU: Ét lod koster 50 kr.

Du bestemmer selv hvor mange lodder du vil have med i puljen – jo flere lodder, jo større chance for at vinde og jo mere økonomisk støtte kan vi sammen give klubben. Du overfører beløb til MobilePay "3812XA" (min 50 kr.) og vi omregner automatisk beløbet til antal lodder.

Du kan løbende finde listen over præmier på Støt AB-siden, hvor der også vil fremgå deadlines for at være med i de forskellige puljer.


De forskellige vindere offentliggøres her på websitet og vores Facebookside

LAD OS ALLE STÅ SAMMEN OG STØTTE VORES KLUB I DENNE HÅRDE TID!

61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page