top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Velkommen til vores nye website!

Som du måske har bemærket, har vores website abforever.dk været utilgængeligt i en periode. Vi har dels haft serverproblemer og haft et nyt website i støbeskeen, og vi er meget glade over at kunne præsentere vores nye website, som du netop sidder og kigger på.


Her på sitet vil du finde de vigtigste nyheder fra AB Forever, ligesom du kan se vores arrangementer og medlemsfordele. En af de nye ting vi har glædet os til at introducere er siden "Bliv medlem" som gør, at det nu er let og hurtigt at melde sig ind i fanklubben.


Surf en tur rundt på sitet og fortæl os gerne hvad vi har gjort godt eller kan gøre bedre.

Men husk! Websitet er stadig ikke helt komplet, så der kommer til at ske nogle ændringer løbende ligesom vi får lagt en masse spændene tekster og billeder op.


18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page