top of page
Søg
  • Forfatters billedeAB Forever

Vigtig information om dit 2023-medlemskort

Året er skiftet og det er tid til et nyt medlemskort for vores mange medlemmer. Det fysiske medlemskort giver dig adgang til de mange fordele, du har som medlem af AB Forever.

Tidligere har vi printet alle kortene før første hjemmekamp i forårssæsonen, men det er vores oplevelse, at mange ikke afhenter deres kort, hvorfor vi i slutningen af året smider en masse plastik direkte i skraldespanden.

Det vil vi gerne gøre lidt mere effektivt og ressourcevenligt, så fremover vil vi bede alle vores medlemmer om at bestille deres medlemskort via vores website. Vi har lavet en formular under vores "Medlem"-side, hvor du nemt kan bestille dit personlige kort til afhentning ved en AB-kamp på Gladsaxe Stadion. Det er naturligvis også muligt at vælge at få sit kort sendt med brev.


394 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes i år 25. januar 2024 kl. 19. Generalforsamlingen afholdes i AB Sportscafé, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd. Du være medlem af AB Forever for at deltage i generalforsamlingen. D

Tag med fanbussen til Middelfart

Lørdag d. 23. september sætter ABs spilletrup sig i en bus for at tage turen over Storebælt. Kort efter følger fanbussen fyldt med AB-fans, der er klar til at synge holdet til sejr i den vigtige kamp!

Fanbar før HIK-kamp var en succes

I fredags arrangerede AB Forever en pre-match hyggesession lige uden for Gladsaxe Stadion. Her var der fadøl til de voksne og sodavand til de mindste. Der blev talt på kryds og tværs og der var mange

bottom of page