Søg
  • AB Forever

Vind en unik Knud Lundberg-fodbold

Knud Lundberg er en legende i AB - det er der ingen tvivl om - og det er derfor glædeligt, at vi kan åbne for salget af lodder til vores sjette støttepakke, hvor du kan vinde en fodbold.

En helt særlig fodbold!

Adrian Lundberg(tv) og Mads Lundberg(th) med Select-bolden.

Den er i størrelse mega size, af det danske mærke Select og rummer en helt speciel historie.

Bolden er en gave fra mangeårig KB-keeper og Select-stifter Eigil Nielsen, som forærede bolden til Knud Lundberg på hans 60 års fødselsdag i 1980. Bolden er fuld af autografer fra Eigil Nielsen, Hanne Lundberg(knuds hustru) og mange, mange flere, som deltog i fødselsdagen. Det er således et unikt stykke AB- og dansk fodboldhistorie du kan vinde!


Bolden er skænket til vores støtteprojekt af Knud Lundbergs søn Mads Lundberg, som på billedet holder bolden med sin søn Adrian Lundberg. Bolden er gået gennem tre generationer af familien Lundberg og nu kan den blive din, hvis du køber lodder i vores støtteprojekt.


SÅDAN DELTAGER (OG STØTTER) DU:

Ét lod koster 50 kr.

Du bestemmer selv hvor mange lodder du vil have med i puljen – jo flere lodder, jo større chance for at vinde og jo mere økonomisk støtte kan vi sammen give klubben. Du overfører beløb til MobilePay "box83722" (min 50 kr.) og vi omregner automatisk beløbet til antal lodder. Bemærk en anden MobilePay-box end tidligere.


Læs mere om AB Forevers støtteprojekt her.


Alt går ubeskåret til AB.

268 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle